Skip to content

Blomster

Blomsterförmedling

Vi förmedlar blommor via Florister i Sverige. Vi kör själva ut blomsterbud i Trelleborg, Ystad, Skurup, Malmö, Svedala, Vellinge med omnejd.

Bröllop

Med stor lyhördhet skapar vi något unik efter era önskemål till er stora dag. Oavsett om bröllopet är stort eller litet, inomhus eller utomhus, borgerligt eller kyrkligt så hjälper vi er att förverkliga era drömmar och idéer.

Vi hjälper er med brudbukett, tärnbuketter, corsage, blomsterkransar, hårsmycke, vigselbågar, kyrk-/ gårdsdekorationer, bordsdekorationer och tårtblommor. Allt som hör bröllopet till. Låt drömmarna få bestämma.

Kontakta oss för att boka en bröllopskonsultation

Dop

Ett nytt liv har tagit sin början. Oavsett om det gäller en gåva vid första mötet, dop eller namngivningsceremoni så skapar vi något vackert som blir ett minne för livet. En liten huvudkrans, bordsdekorationer eller något annat som hör dopet till.

Begravning

Låt blommorna viska ett sista farväl.

Vi hjälper dig även i de svåraste stunder. Att smycka för begravning kräver stor respekt och lyhördhet för anhöriga som befinner sig i mitt i sorgeprocessen. Vi sätter gärna en personlig prägel på ert sista farväl med hänsyn till den bortgångnes intresse och livsstil. Vi gör buketter, kransar, liggande-/stående dekorationer och kistdekorationer.

Företag

Det ska vara lätt att uppvakta dina medarbetare, dina kunder och leverantörer. Att visa uppskattning genom blommor är alltid ett vinnande koncept. Ni kan även prenumerera på veckobukett för att varje eller varannan vecka få fräscha blommor utkörda direkt till kontoret.

Vi hjälper till med entréutsmyckningar och företagsevent. Vi kommer ut och smyckar hotell, väntrum, företagsentréer och andra offentliga utrymmen för ett professionellt och varmt välkomnande.

Vi hjälper er även att skapa gröna kontorslandskap där medarbetare trivs och mår bra. Teckna ett avtal som passar just ditt företag. Vi hjälper dig att skapa den företagsmiljö som du drömmer om.

Prenumeration

Vi erbjuder prenumeration på buketter. Blommorna väljer vi omsorgsfullt ut och de håller alltid högsta kvalité. Buketterna varierar i färg och form beroende på tillgång och säsong. Du väljer själv vad din bukett ska kosta. Hämta din bukett i butiken eller få den hemkörd mot budavgift från 50kr.